Prijavi se za brži pregled ponuda Klikni ovdje ukoliko nemaš račun.

ALOE ACTIVATOR - PREČIŠĆENA ALOJA Fizičko lice

prije 3 sedmicu Kozmetika Sarajevo   393 pregleda

28.60 KM

  • aloe-activator-preciscena-aloja-big-0
  • aloe-activator-preciscena-aloja-big-1

0.0 zvjezdica

Lokacija: Sarajevo
Cijena: 28.60 KM

ALOE ACTIVATOR -Ovaj ekskluzivni proizvod sadrži 98,8% destilovane Aloje, a sa njom i enzime, aminokiseline te polisaharide, što ga čini idealnim partnerom da u kombinaciji s Mask Powderom vlaži, čisti i hrani vašu kožu. Učinkovit je i kao tonik za čišćenje kože, pružajući osjećaj svježine.

♦ FDA je dozvolio korišcenje Aloe Activator kapi u oftamologiji te ga mnogi koriste za ispiranje očiju.

Aloe aktivator osvježava i čisti oko, regeneriše ga, djeluje antiinflamatorno i bakterecidno.Pročišćava suzne kanale,hrani očni mišić i očno sočivo.Desetak sekundi veoma peče, što je normalna reakcija i vremenom se svako, pa i djeca, naviknu na to, a peckanje nestaje.Kapi se mogu koristiti tek mjesec dana nakon operacije, ukoliko sočiva nisu ugrađena. Prije upotrebe aktivatora, sočiva morate skinuti. Kod ugrađene timpanoplastike – kapi se ne mogu koristiti.

♦ Samostalno ovaj proizvod se koristi za ispiranje očiju,kao kapi za uho i kod upale nosnih šupljina. Veoma dobro djeluje na akne, perutanje kože, za zatezanje kože i na infekcije. Koristi se 1 – 4 puta dnevno.

♦ Aktivator se takođe koristi i za njegu lica, ali i u ljekovite svrhe. Nanošenjem dva puta nedeljno na potpuno cistu kožu lica (dobro i temeljno očišćenu), reguliše rad lojnih žlijezda, pa tako od masne ili suhe kože pravi normalnu. Takođe aktivira i podstiče regeneraciju ćelija kože lica.

♦ Koristi se i kao regulator pH vrijednosti kože (vlaži, čisti, regeneriše i zateže kožu)

UPOTREBA:

• kao kapi za oči 3 puta u toku dana po 1 kap u svako oko

• kao kapi za uši 3 puta po 2 kapi iz zagrijane kašičice

• kao kapi za nos 3 puta po 2 kapi

Pakovanje: 130 ml

Navedeni proizvodi nisu namjenjeni za dijagnostikovanje,ublažavanje,tretman,liječenje ili sprečavanje određenih bolesti ili njihovih podvrsta. U slučaju zdravstvenih problema,kontaktirajte svog porodičnog ljekara

Dodatne informacije

Da li vršite dostavu? Da
Gdje dostavljate? DOSTAVA U CIJELOJ BIH

 
Napomena: Morate biti prijavljeni ako želite ostaviti recenziju.