Prijavi se za brži pregled ponuda Klikni ovdje ukoliko nemaš račun.

Dehidrirano voće i povrće Pravno lice

prije 1 mjesec SUPERHRANA (Raw & Superfood) Sarajevo   241 pregleda

6 KM

  • dehidrirano-voce-i-povrce-big-0
  • dehidrirano-voce-i-povrce-big-1
  • dehidrirano-voce-i-povrce-big-2

0.0 zvjezdica

Lokacija: Sarajevo
Cijena: 6 KM

Dcrisp d.o.o. je društvo koje se bavi dehidriranjem – sušenjem voća i povrća. Rad u ugostiteljstvu je faktor koji je najviše utjecao na osnivanje firme Dcrisp d.o.o. Sarajevo. Sam rad u barovima na području cijele Bosne i Hercegovine se pokazao kao ključan detalj za ideju od dehidriranom voću i povrću.

Naime, u ugostiteljstvu se mnogo koristi svježe voće i povrce. Kako svježe voće i povrće ne može da bude dugotrajno ako se ne skladišti u posebnim uslovima. Nemaju svi barovi u Bosni i Hercegovini posebne škrinje za skladištenje namjernica pa smo došli smo na ideju da dehidriramo voće i povrće kako bi se smanjio otpad, a povečala dugotrajnost dekorativnog materijala u barovima, hotelima, restoranima i slastičarnicama. samim tim sa dehidratima uštedimo dragocjeno vrijeme za pripremu.

U ponudi imamo sušene citruse (limun, limeta, narandža, grejpfrut) koji su idealan dodatak za tople napitke, detoksikacijsku vodu i kao grickalica. Mogu se koristiti i za sve vrste dekoracija, i kako vizualno tako i mirisno će oduševiti sve. Pravimo i pakujemo prah od istih citrusa i sušenih korica, koji se također može dodavati u sve napitke kao i poslastice (kolače i kreme).

Pored citrusa, u ponudi imamo sušenu jabuku i krušku, te njihove prahove. Kao zdrava verzija grickalice oduševit će sve koji ih probaju i svi prozvodi su dostupni putem www.farmer.ba platforme na bilo koju adresu u BiH. Pored ukusne i zdrave grickalice, mogu se koristiti i kao dodatak u toplim i hladnim napicima (čajevi, detoks vode, kokteli, limunade, oranžade, kompoti itd.).

Sušena jabuka i kruška mogu postati dio vašeg doručka u kašama ili pahuljicama, dajući dodatnu dozu vitamina i minerala

Cjenovnik naših proizvoda :

Dodatne informacije

Da li vršite dostavu? Da
Gdje dostavljate? Kanton Sarajevo

 
Napomena: Morate biti prijavljeni ako želite ostaviti recenziju.