Prijavi se za brži pregled ponuda Klikni ovdje ukoliko nemaš račun.

FIELDS OF GREENS - PŠENIČNA I JEČMENA TRAVA U PRAHU Fizičko lice

prije 3 sedmicu LJEPOTA I ZDRAVLJE Sarajevo   407 pregleda

30.40 KM

  • fields-of-greens-psenicna-i-jecmena-trava-u-prahu-big-0

0.0 zvjezdica

Lokacija: Sarajevo
Cijena: 30.40 KM

OPIS PROIZVODA

Današnjim užurbanim načinom života i upotrebom brze ishrane često zanemarujemo svježu i zdravu hranu. Forever Living Products Vam pruža jednostavno rješenje za “praktičnu ishranu” u jednom proizvodu: Fields of Greens. Jedan pogled na popis sastojaka u tom proizvodu otkriva izobilje hranljivih materija, posebno formulisanih kako bi se nadoknadio nedostatak hranljivih sastojaka u našoj ishrani.

Unesite u svoj organizam antioksidanse i hlorofil(smanjuje kiselost organizma i onemogućava nastanak bolesti) koji Vam nedostaje.

Fields of Greens kombinuje mladu ječmenu travu(kalijum,kalcijumgvožđe…), pšeničnu travu(vitamini i minerali), alfa-alfu(vitamini A,B6,E i K)papriku u prahu (pomaže u očuvanju zdravog krvotoka i probave). Takođe smo dodali med koji podiže energiju i pomaže u očuvanju zdravlja organizma.

Navedeni proizvodi nisu namjenjeni za dijagnostikovanje,ublažavanje,tretman,liječenje ili sprečavanje određenih bolesti ili njihovih podvrsta. U slučaju zdravstvenih problema,kontaktirajte svog porodičnog ljekara.

Dodatne informacije

Da li vršite dostavu? Da
Gdje dostavljate? DOSTAVA U CIJELOJ BIH

 
Napomena: Morate biti prijavljeni ako želite ostaviti recenziju.